Kena pergi CAC ke?

Ibu ibu, saya first mom. Sekarang dah 37weeks 6 days, kalau takde tanda turun darah atau pecah air ketuban, tp sakit perut dan pinggang mcm period tu kena pergi CAC terus ke? Atau tunggu turun tanda darah/pecah air ketuban. Kekerapan sakit tu dlm 5minit pastu hilang terus. Cuma pinggang je tak hilang rasa sakit/lenguh tu. Selalunya jadi waktu petang lepas zohor camtu. #firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

pnglaman sy sakit perut dn pinggng mcm sis , cuma kekerapan nya tiap 5 minit berterusan . xda turun tanda darah atau pecah ketuban tahu2 p kecemasan dah 6 cm .

8mo trước

Ni sakit dia tu sakit sngt ke biasa2