Nak tanya ibu ibu

Ibu ibu pernah tak lahir berat anak 2.3kg,🙂

23 Các câu trả lời

saya anak sulung berat lahir 2.44kg je , kecil je nak bagi mandi pun takut dan rasa kekok 😂 tapi bila dah masuk 3bulan keatas tudiaa debab sampai lah sekarang umur 1tahun11bulan memang sihat sangat 😅 kuat makan ..hahaha mak saya dia cakap kalau budak beratnya kecil sejak lahir bila da besar mesti dia akan debab tapi kalau sejak lahir besar bila dia membesar berat badan akan turun .. taktaulah betul ke tak apa yang mak saya cakap 😂

Sy anak slung lhir 2.26kg je... skali push dh kluar 🤣 Luka pun skit je x smpat gunting pun..lahir ckup bulan 38w1d... lemak2 semua tggai kat maknyer kluar hlus je 🤣 skrg dh 3 tahun berat 20kilo++ 😆 prkembangan mmg x prnah jtuh bwh line kuning... maintain je Naik tggi dgn berat dia .. ok je anak kecik mudah nk jga lagi2 anak slung kite Xtahu nk handle lagi baby....

Sebelum admit, doc scan & bgtau berat baby sulung sy 3kg . Tp bila lahir few hours later, lahir dengan berat 2.3kg. Alhamdulillah senang teran. Memang sgt kecil but after sebulan naik jadi 4.4kg.

Memudahkan awak untuk melahirkan. Saya 5x teran baby dah kluar. Berat just 2.59kg. Asalkan baby sihat sempuran semua tu tak jadi masalah. Dia akan membesar dengan jayanya seiring dgn waktu 😘

Pernah , anak no 2 sya .. dah masok 1 tahun bdn dia makin besar2 sbb dia bf smpai 2 taun then dia skrng dah 6 tahun dia je besar bdn dri adik2 dia even kakak dia pon kcik je dri dia ..

Anak saya 2.4kg lahir @ 37weeks, memang kecil je masa lahir macam anak patung mainan je😂 sekarang dah dekat 2 tahun umurnya, kemain meninggi dah.

Anak saya 2.4kg lahir 35w, tak smpai seminggu ddk scn drop 2.1kg. Alhamdulilah sekarang setahun dah 10kg. Makin semangat.!

anak sy bongsu 2.3kg lahir . kecik je . ikut gen tu.. sy orgnya keciknya. bdn lincah & petah brkata2 bru 2thun lbih

ank sy lahir 2.1kg je ms dkt 38w.tp umo xpanjang...ank spupu sy pon bslin 2.1kg,skrg dah dkt staun.debab je dia.

ank buah sy lahir 2.4kg jer. skarang dah 4 tahun kecik² jer bdn tp lincah & petah berkata²