Kepala baby boy 4 bulan

Hi ibu ibu, nak tanya normal Ke ukur lilit kepala baby boy 4 bulan 43 cm? Baby alhamdulillah okay, meniarap since dia 3 bulan. Just saya yang risau sebab bapa mertua selalu cakap nampak kepala dia besar sikit. Minta pendapat ibu ibu please#firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Các câu trả lời

hi puan, boleh saya tahu mcm mna perkembangan anak puan dah? saya baru harini pergi kkia, nurse ukur lilitan kepala anak lelaki saya 4½bulan 43.5cm. Terus kena refer doctor nanti sbb risau kepala baby membesar dgn cepat.

Hi mommy boleh check ukur lilit tu kat perkembangan bayi tu. Atau better tanya nurse masa check up. So boleh tahu normal tak ukur lilit kepala.

bole tanya doktor or nurse

mcm mne dh kdaan ank puan?

2y trước

Alhamdulillah puan, okay. Perkembangan dia pun alhamdulillah. Sama dgn ukurlilit kepala anak puan?