berat

Hi ibu ibu nak tanya lah ade tak kat sni mcm saya berat badan x naik naik ... Makan mcm biasa cuma berat x naik risau juga ... Kandungan dh 16week ... Perut pon x de nmpk lagi ... Normal ke yeeee ... ? Boleh bgi pendapat tak ??

6 Các câu trả lời

Ok ja kot.. Sy dah 34weeks, stgh kilo pon xnaik. Tp bby scan ok ja, beratnya, lg 2miggu nk scan lg. . Dgn slumber nya nurse ckp, mybe anak sy mkn lemak mak dia kot. Adeh.. 😂

Sama. Dah masuk 5 bulan lebih berat baru naik 0.4kg. Tapi check baby alhamdulllillah besar dengan elok. Kita tak naik takpe. Yang penting baby sihat😊

4y trước

Aamiin insyaallah baby sihat sentiasa .. 😊

Xda apa kot sis..sy dlu pn xnaik.naik pun gram2 ja..atas 6bln naik mlambung3..sbln 3kg..pastu 1kg..sbb bwh 6bln kdg2 kita alahan lg..

4y trước

Tulah sbb sy pon masih lagi ade muak mual ... 😊...

Samalah.. Sya dh nk 7 buln... Bert x naik lngsung dri awal prgnt

sme la ngn sy..sy dh 5bln tp brat bdn bru naik 1kg

4y trước

rsau la jgak..tp scan baby ok..doc xckp ape2 pon

janji baby sihat.