Product cerahkan area kelengkang

Hi ibu-ibu.. korang ada gunakan product apa2 tak utk cerahkan celahan kelengkang tu.. rasa gelap betul area situ pregnant kali ni..

1 Trả lời

biar jela. xyah guna product. nnti lps bersalin die elok la balik. nak cerah2 nak pi mana. kulit org asia mmg gitu, xdpt la nak jadi color pink mcm mat salleh nuu. lagi 1 bahaya letak product dkt bahagian intim tu, boleh sebab kan cancer, even feminine wash pon doctor x bagi guna, ni kan pulak product tah pape nak bagi cerah bagai.