Celah kelengkang hitam

Sy dah 38 weeks lagi berapa hari je nak bersalin, celah kelengkang dan ketiak hitam semasa hamil ni, sempat ke tak nak cerahkan sebelum beranak. Ada product suggestions?

2 Các câu trả lời

Tak perlu buat apa2. Itu perkara normal sebab perubahan hormon. Lepas bersalin nanti akan kembali normal. Saya dah 2 tahun bersalin. Part yang gelap masa pregnant dulu dah cerah balik. 😊

comeback lepas bersalin je sis 🤭 saya buat semuanya lepas bersalin 🫶🏻

9mo trước

Tapi rasa malu nanti nak bersalin hahahahahah. Tapi normal kan benda ni 😫😂