Ibu pernah macam ni?😟

Hi ibu-ibu hebat TAP semua🥰 Dalam keadaan sekarang, pernah tak ibu-ibu rasa macam ni ya? Cuba komen bawah nak tengok sikit😉 Paling tidak pon sekali, mesti pernah kan?👉👈 Buat ini rasa tak kena, buat itu rasa bersalah😞 Kalau ada, jangan risau. Ibu tak keseorangan dan tak bersalah pon untuk rasa macam tu tau dan tak bersalah juga kalau ibu berfikir untuk diri ibu walaupun seminit😇 Min pon ada masanya macam di bawah ni☺️

Ibu pernah macam ni?😟
34 Các câu trả lời

tipulah kalau xda perasaan mcm nie.. sometimes benda2 mcm nie akan dtg bila kita rasa diri nie tak dihargai. Bagi saya, anak2lah kekuatan saya. Bila saya rasa down saya akan berdoa dan minta petunjuk padanya.

4y trước

betul tu min.. mengadu je pada Allah dan dengan mendengar surah atau baca at least dpt sejukkan hati nie. Dari share dgn org jadi lain plak.

yes tgh alami... tmbh2 scond bby ni twins... sy jd berbelah bahagia sma ada nk resgn ke tak ... dh la baru promotion.. 😭😭😭😭

berhenti kerja atau xbehenti kerja..stress sgguh 2 3hri ni..asyik nangis ja kat office

pernah sgt..trutamanya part marah anak,kita marah last2 kita plk yg nangis😭😭

Ya Allah! Sentiasa rasa down dengan perasaan yg mcm ni.

Hari² fikir.. Perlu berenti keje or tak.. Sampai stress 😔

4y trước

betul. waktu min mengandung dulu, baru je kerja waktu tu. hari-hari rasa nak berhenti ke tak. bila dah ada anak, dah berhenti pon rasa bersalah. Lama jugak min dalam keadaan tak tentu macam tu😔 tapi waktu macam ni husband kena sentiasa ada dan support isteri. berbincang dgan suami secara telus. dengan keadaan semasa, dengan kesihatan dan kemampuan Kita semua. insyaAllah bila dah Telus bincang berdua akan dapat penyelesaian terbaik. min doakan semoga semuanya dipermudahkan untuk mommy 🥰

Yes.. Sometimes.. Smpai confuse

ambil masa untuk diri sendiri

sy sedang alami fasa ni😔

masakan yg sama stiap hari