YEAH, IT’S FIRST DAY OF SCHOOL!

Hi ibu-ibu hebat semua! Hari pertama sekolah macam mana? Anak menangis? Teruja? Ke ada yang berlari balik sebab tidak mahu ke sekolah? Hehe Mesti pelbagai ragam anak-anak pada hari pertama persekolahan kan! Kena bangun awal, mandi awal, semua kena awal. Ibu ibu pun bangun awal siapkan kelengkapan anak. Mari lah berkongsi dengan kami apa gelagat anak anda di hari pertama sekolah. Kami tak sabar nak melihat anak anda berpakaian sekolah baru untuk pertama kali. Mesti comel, kacak dan cantik semua!

YEAH, IT’S FIRST DAY OF SCHOOL!
42 Các câu trả lời

Gambar ihsan dr guru kelas... yg ensem tepi tingkap tu... hihihi

Anak sek ok....yg meragamnya adiknya sbb x ada kawan nk bermain

Anak sendiri masih baby. Tapi.excited tgk anak buah.. 😂

Sy belum ada anak yg bersekolah tp sy cikgu sekolah 😆.

Allhamdulillah... Ok bila dh jumpa kawan2 semuaaa...

Happy mcm biasa, botol susu tak tinggal 😆😆

Awal pg happy + excited . Bile balik menangis

Alhamdulillah xde masalah

Seronok diorg, sekolah baru, cikgu baru

Anak sy ngis x nak balik😂