Luka czer berdarah

Hi ibu ibu czer. Ibu ibu czer ada pengalaman luka jadi macam ni tak? Sebelum ni elok kering je, start pagi tadi perasan ada darah sikit tapi tak sakit. Harini hari ke 42 pantang. Tolong bagi pendapat ibu ibu czer 😭

Luka czer berdarah
2 Các câu trả lời

ni biasa je..tu benang jahit dlm. nti dia reput sndri bila kena air. klu awk ada spray cuci luka tu..letak saja. cuma klu ada nanah kena pergi check la ye

1mo trước

mcm air bisa..try bersihkan dlu

normal tu awak. just bersihkan mcm biasa & monitor for infection atau continuous bleeding.

1mo trước

Fuh lega saya, terima kasih ibu