Luka czer berdarah

Hi mommy, saya 10 hari bary bersalin czer. Hujung luka czer saya berdarah 2 3 hari ni, bahagian lain da elok.. selalu ada sedikit darah kat atas pad ,darah dari luka czer tu, semalam pergi KPJ check,dokter buat dressing saja. Tapi saya risau, sebab darah tu ada sllu walau sikit². Macam mana nak bagi cepat sembuh n darah stop ya? Pls help me#pleasehelp

1 Trả lời

pergi farmasi, beli cecair sapu nama dermacyn. setiap kali lepas mandi, lap kering kwsn czer then letak cecair sapu dekat kapas, dap2 dkt kwsn luka tekan sikit2 bg cecair serap di situ. lepastu balut dgn 🩹buat sampai luka kering.