Kandungan 35w

Hi ibu-ibu ada sape pernah ambil vaksin kandungan 35w. Sy dpt terima vaksin 30hb tapi kandungan sy 35w.

6 Các câu trả lời

Sy 2nd dose 35w... Akan ada Doktor yg akan consult dkt ppv tu.. Time sy tu Doktor ckp, digalakkan ambil sblm 34w sbb takut kita bersalin awal je, klu dh bersalin nnti kena tunggu sbln plk baru blh amik 2nd dose.. Skng x tau la camne...

𝙨𝙮 𝟯𝟱𝙬 𝙖𝙢𝙗𝙞𝙡 𝟭𝙨𝙩 𝙙𝙤𝙨𝙚..𝙨𝙠𝙧𝙜 𝙙𝙝 𝟯𝟳𝙬..𝙡𝙜 𝙨𝙢𝙜𝙜𝙪 𝟮𝙣𝙙 𝙙𝙤𝙨𝙚 𝙥𝙪𝙡𝙖𝙠..

kwn saya due 21/8 on 19/8 dia vaksin 1st dose.Die stuju vaksin bila dah dengar penerangan doc di pusat vaksin.dah 2ari lps die dah slmt bersalin kedua duanya sihat.2nd dose nnti dlm pntg.

kak ipar sy dpt vaksin masa 38w few days ago. dh selamat deliver juga alhamdulillah. klu blh ambil dan doktor kt tmpt vaksin pun kata tk ada masalah, teruskan je.

Oh okok... sy risau pulak hehe. Tapi lepas cucuk vaksin ada tanda ape2 demam mcm2 tak?

Sy baru amik semalam 35 minggu 1 dose dapat pzifer 2 dose 38 minggu nanti kalau sempat