Serah diri

Hi ibu ibu. 21/4 saya kena serah diri. Selalunya waktu yg paling sesuai pergi hospital bila ye? Pagi tengahari ptg atau mlm? Ikut waktu sendiri ke?

11 Các câu trả lời

serah diri tu kena paksa bersalin ke ? klu sy, kena paksa bersalin krn gdm, kena masuk belon, di hospital teregganu, masuk belon/ubat jadualnya 7/8am dan 2/3pm . memandangkan sy pergi serah diri pukul 2pm, sy terlepas masuk belon pukul 2/3pm tu jd masuk belon esok paginya, 7/8am . ini mengikut pengalaman sy di hospital di terengganu . mungkin lain hospital lain jadualnya .

Mcm sy, nurse kk bgtau serah diri sebelum jam 11pg, cuz siorang nak induce jam 1pm.. and next step letak belon if xda perubahan… elok bersalin siang la x penat.. n if bersalin malam nnt kena cari makan… kalau di gomen waktu makan malam tu dlm jam 7.. ni di langkawi lah

lebih baik pergi pada waktu bukan waktu pertukaran shif sebelah pagi lebih baik dr sebelah petang kalau dtg 11 keatas, lebih baik makan dulu kat rumah, kalau hospital gov... sbb 1230 waktu makan... nnt terlepas waktu makan.. 👍

please pergi pagi2 lagi sis. klu boleh pkul 8-9 pgi dh ad kt sana. klu admit lewat2 kesian la kt dr yg oncall haritu. dhla kerja sorang2 tu 🥲

saya pun kena serah diri hari khamis ni (39w).. misi tulis di surat tu datang 10pagi.. jumaat nak induce..

kat surat serah diri tak ada tulis pkul brpe ke .. biasanya pkul 8 pgi kne dtg

sama laa kena serah diri jugak . takut kena paksa bersalin , sbb ade gdm .

nk tnya due sya 29/4 nh.tpy ade kluar darah coklat.tu tnda nk bersalin ke

5mo trước

Ha’ah tanda2 nak bersalin tu… kalau ada contraction elok la g hosp…

Saya serah diri haritu waktu pagi. Better pergi pagi

Pagi😊