Minum Milo

Ibu hamil di sini nak tanya...boleh ke minum milo tiap pagi? Alhamdulillah Kandungan saya masuk 6bulan

31 Các câu trả lời

Jgn setiap hati. Kandungan gula banyak, n najis boleh jd keras. Klu nak minum juga, pastikan setengah je atau cover dgn air kosong banyak

saya ta rekomen milo setiap pagi. sbb kdg ada ibu yg hb rendah/gdm okay ada yg ta okay klu minum milo. cuba susu atau air suam

sy pon minum Milo..sampai trmster ke 3 dah skng .masih minum Milo.. Alhamdulillah hb semua ok walaupun ada gdm..tp control..

Milo tak okay minum setiap hari sebab gula tinggi w/pun milo campur air panas jer.. Better elak

Masa saya pertama kali pregnant pun sy minum Milo je . alhamdulillah baby ok sampai lahir.

Kalau tak de kencing manis, boleh je. Jangan tambah susu manis/ gula.

Boleh.. cuma ada sesetengah orang, Milo boleh menyebabkan sembelit

saya minum juga. tak tak boleh masuk banyak. macam nak muntah

milo time prgnnt kalo boleh kurangkan sebb melibatkan hb.

tak kena gdm ok la. kalo sangkut gdm xdigalakkan 😂