ibu berpantang boleh makan goreng ubi

7 Các câu trả lời

saya boleh makan semua.. mommy sebelum ni blh makan ubi tak? kalau makanan yg org duk kata angin tu, biasa saya try je sikit, kalau ok makan, kalau tak baru tinggal

Kalau orang dulu² takut bila menyusu anak boleh jadi angin juga. So cuba makan sikit. Mungkin lah mitos tapi cuba ya sis. Makan sedikit je dulu.

actually doctor kata makan ja apa pun yang sihat, as long as takdak allergic ka apa. dalam pantang jangan stress

ambik bt ghaso2 org Kate..klu blh mkn awak xde prob..bb pun xde prob ok la..

mkn ckit² dulu.. try n error..

try makan sikit

Risau angin..