Sangkut GDM!

Ibu, ada yang sangkut GDM tak, apa yang ibu ibu buat ye? Saya panik. Bacaan tepat tepat, 1st minum tak sangkut 2nd baru sangkut. Makanan apa ibu ibu suggest ye? #ibuGDMngam2 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

yang saya tahu, kalau for calcium instead of minum susu. you tukar ke pill. banyakkan air kosong dan kurangkan minum manisan. makan pun kena control sikit. satu lagi, boleh cuba minum air pomegranate