Sedu dan terbatuk

Hi ibu, ada tak pengalaman ibu ibu yang bayi dia selalu batuk masa isap susu badan? Dan selalu tersedu? Anak saya baru 21hari. Normal ke ye? Kadang kesian tengok dia tersedu sedu. Ke anak saya batuk sbb air susu laju dan dia minum laju yee?

3 Các câu trả lời

flow susu laju. boleh guna teknik gunting semasa menyusukn baby. utk slowkn flow susu awak☺️

1y trước

Sorry tanya. Teknik gunting macam mana tu😭😭

batuk sbb air Susu laju terpancut. lap je puting Susu nanti dia Akan ok balik flow.

flow susu laju tu