Counting days.

I am scared. 3more days to go. Pray for me. Inn Shaa Allah. Baby gonna pops soon. ?

59 Các câu trả lời

good luck. Everthing is going fina:) just fikir tak sabar nk baby keluar je. nty boleh main dgn baby :) Dan bnyak² pujuk baby. Pengalaman saya 3cm tk tahan sngat baby nk kuar. Bgthu nurse nurse marah saya sbb dia lambat lagi. kene tunggu 10cm. Pastu saya rasa baby betul2 nk kuar nurse check dh 4cm masuk labour room. Pastu saya kata "nurse saya nk teran dh" pastu nurse kata nk "cuba lah" pastu saya betul2 teran n baby tk lama tu keluar. Sedih sangat sbb masa 3cm tu saya sroh suami balik rumah dulu kesian dia mas tu pkol 01 pg tido kat keluar luar. maklim lah saya. bersalin hospital kajg. tak sangka pko 2:30am dh bersalin. Sbb baby dh nk kuar sngat2 walaupun baru 4cm. baby oun kecil je 2.62kg. mybe sbb tu dia tak sabar nk kuar.. hehe.. tpi suami pun terkilan sbb tk dpt teman saya masa bersalin. Make sure suami ade je kat sisi ye :) Selamat berjaya. Btw, alhamdulillah. koyak pun tkde. just normal lah nurse gunting sikit sbb baby 1st :)

Relex yee jangan takut sangat, nanti tekanan darah tinggi plak pikir positif jee bby dan anda dlm keadaan baikkk mesti x sabar nak tengok muka dia kan😬. Tarik nafas dlm keadaan relex okk

Smoga semuanya dipermudahkan dan selamat.. aamiin.. jgn terlalu takot , banyakkan berzikir.. inshaAllah nanti hati tenang besalin pun senang.. 🤗

macam mana you tahu lagi 3 hari? mind sharing. i pun mengira hari juga ni tapi mengira sendiri tak pergi hospital. nervous subhanallah

Surah maryam. Doa nabi yunus. Alfatihah. Put faith in Allah 100%. May u have a happy & smooth delivery

Semoga Di Permudahkan Segalanya , Allah Sentiasa Di Hatimu Sahabatku

semoga dipermudahkan..insyaAllah..just go with the flow and berdoa..

Waaa so excited to hear. May Allah ease your journey (deliver)

Keep walking, stay positive, InsyaAllah everything will be good! ♥️