Baby rasa mcm turun & mengeras after mengemas

Hi, i pregnant 33 weeks 4 days. Tadi mengemas sikit, tgh mengemas tiba baby bergerak then rasa dia mcm moving masok dlm vagina. Now tgh baring and baby keep moving. The things is baby i songsang single footling. Sbb tu ke i rasa dia gerak kasar sikit?

2 Các câu trả lời

Salam sis, saya terbaca yang sis dah selamat bersalin. Alhamdulillah. Nak tanya, apa yang buatkan sis tergerak pergi hospital ya? Ada turun tanda atau instinct? (In case terjadi sama dekat saya. Nak prepare jugak)

2y trước

In sha Allah semoga baby dah boleh keluar hospital & sihat ceria disamping ibu dia. 🥰❤️

Banyakkan sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari. Nnti in shaa Allah kepala baby akan pusing ke bawah. 33w mmg baby still suka pusing2 and aktif

2y trước

Sepatutnya 32 dah pusing, tapi lambat pon takpe. Nanti dia pusing jgk unless dia songsang like mine