Hi im 28 weeks 5 days

I now tengah makan obimin pluz.. Bole ke i campur mkn ubat obimin pluz dgn neurogain?

2 Các câu trả lời

Setahu sy, obimin pluz dh ade minyak ikan utk perkembangan sel otak bayo. So xperlu neurogain. Tp better refer doc ya sis.. Now sy consume obimin pluz+kalsium tablet

During my time, i taking both...obimin, neurogain and calcium.. If can, please taking vitamin c too.. Good for you and baby..

4y trước

Sy makan obimin sembelit. Sy nak try tukar neurogain. Rasa ada masalah tak?