Morning Sickness.

I Never Have Morning Sickness. It Is Normal?

259 Các câu trả lời

Sy kdg ada kdg xda . Majoriti morning sickness x teruk banding 1st trimester dgn sblm pregnant (tanda2 sblm hamil).. rasanya tanda sblm hamil lebih teruk bgi sy.. sbb hormon mgkin baru mau adjust2.. hmm tefikir kejap ada x mommy pregnant twin yg x teruk muntah? Bestnya kalau mcm tu..

sy juga takde alahan, skrg dah 8w.. ikutkan jawapan2 di sini, ramai jugak yg takde alahan.. lega sikit dgr.. ni anak yg pertama setelah 7thn ttc.. cuma sy jd kurang berselera utk makan yg manis2, n automatik pening bila keluar dr rumah.. mujur tgh pkp.. 😂😅

Alhamdulliah bila ramai yg kata normal sejuk hati ne.. Sbb saya dah 9 weeks xda rasa nak morning sickness cuma badan sakit2 la n kpla pening.. muntah2 so far stkat ne xda. mudahan2 d permudahkan sgla urusan.. ne second baby saya setelah 2 tahun lepas keguguran..doakan saya

Guys .. lepas korang dapat tahu korang pregnant .. test pakai pregnancy test .. bila korang pergi klinik ? n buat buku pink .. this is my first pregnancy .. saya pregnant 5minggu ,setakat ni xde alahan muntah2 .. cuma kadang perut rasa cramp n kuat tido , panas ..

Normal nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

But you can rest easy. "Nearly 30 percent of pregnant women completely skip out on any nausea," says Michele Hakakha, M.D., FACOG, an ob-gyn in Beverly Hills and author of Expecting 411. "And that's definitely something to be happy about."

consider yourself so lucky dear. im having morning and night sickness. cant stop vomitting. please pray for me. im pregnant 4 weeks now

2y trước

so far preg 4 weeks 4 days, dah start mual² whole day muntah pon kosong jerr,, nasib tak ada effect ngan selera makan, masih makan mcm besa

saya dh 10 week alhan teruk sangat,sampai xtahu nak makan apa dah,bau xleh,masak pon kadang2 paksa diri gak,sebab hubby nak makan..nak buat kerja pon rasa malas,badan kerap letih..untungla sapa yg xde alhan nie,bertuah sangat..

Hi.. . Sya nak Tanya... Sy hamil 4minngu.. Ada drah kluar banyak lh dgn lendir.. Dh tu.. Sy xrasa sakit ap2 pun... Bole bgthu sy.. Ap ptt sy buat.. Adakh tu normal.. Sya takut #BantuSaya

2y trước

jumpa doktor dear ..

Untung nya takde ms 😢😢😢 bonus untuk mama tu...sy ni pening je sepanjang hari 1 keje ape pun tak boleh buat..pedih ulu hati ni tak selesa duduk tak kena baring tak kena..nak nangis rasa..kuatkan semangat je...

5y trước

sama Kita sis... kadang sampai ke mlm