Morning Sickness

I have morning sickness very bad

4 Các câu trả lời

sabar. lain ibu lain tindakbalas terhadap kandungan. ada yg bernasib baik tak mengalami morning sickness. ada yg mengalami teruk. sabar la ye. InShaaAllah nanti lama² akan okey. Ibu kena kuat supaya baby pun kuat.

ada kawan i cakap morning sickness dia before this pun kuat, after took oberete folid, dh berkurangan, you can tnya doc about this, sbb dia pun under suggestion doc 😊

sy pun sama. smpai kena pergi hospital sbb trlalu teruk.. 12weeks pn still lg sickness teruk..

be patient dear..its normal for early trimester of pregnancy 😊