Bloated

Hi.. I nak tny mommies kt sini. I baru je 2 bln pregnant tp selalu kembung perut, hari2 sakit..dari ulu hati ke bhgian pusat. I dah refer doktor, dh hbs makan segala ubat tp still perut ni sakit mengeras.. Is it normal? Ape punca ye? Ada cara x nk reduce? TQ..

1 Trả lời

Saya selalu mcm sis . Dengan sembelit . Lepastu gastrik . Sy jaga makan . Makan ubat doktor dan banyakkan makanan serat

5y trước

Sy xsembelit pulak. Cuma buang air besar jarang2 sgt n cair, kentut pun susah.