Ganilia OK ke tak?

Hello, hye! I nak tanya kenapa ya after makan ganilia, I akan sakit perut and cirit birit? Sekarang puasa, so I akan ambik before sahur dalam setengah jam macam tu sebelum makan. Daripada sahur sampai berbuka, 3/4 kali I akan membuang. Right after telan ubat tu pon, then I makan sikit (x sempat habis), terus sakit perut macam nak cirit tu. I ambik 2 biji sehari. Is it normal atau ubat ni x sesuai dengan I? Then bila I stop makan ubat tu, takde dah sakit perut & cirit. Any mommies yg ada experience with ganilia please share🙏 #5weeks

2 Các câu trả lời

kalo mcm tu maybe ganilia tk sesuai kot dgn awak. sbb saya pun consume ganilia dri 6w smpai la skrg dh 30w alhamdulillah so far ok je..awak kena cri supplement lain yg sesuai dgn badan lah mcm tu utk ganti ganilia

3y trước

Tq mommy sbb jawab soalan kita🤗

Ganilia tu consume sbb doc yg suruh atau sendiri?

3y trước

Sendiri..sementara tunggu nk bukak buku kt klinik. Then continue ubat drp klinik pulak. Tapi tu laa..sekarang ni masih awal lagi nk g bukak buku. So cari ubat kt farmasi jela dulu.