Set Pantang

i nak mintak pendapat ibu² yang pernah berpantang dan tengah berpantang... Set Berpantang apa paling terbaik bagi korang? 1.Shaklee 2.Nona Roguy 3.Tanamera 4.Amway Tropical Herbs atau any suggestion lain? dan KENAPA ya? ? #bakalibu #bakalmelahirkan #bakalibuberpantang

1 Trả lời

Hi. Min rasa Nona Roguy paling terbaik sbb minyak herbanika dia tiada tandingan lagi setakat ni. Memang bagus sangat tak macam minyak lain 😊