Budget For Giving Birth

Hi. I hope you can share your expenses sa pagpanganak both for private hospitals, via NSD or CS po. Including that of the baby po. Thank you.

4 Các câu trả lời

Ako po 125k total (both me and baby). Assisted vaginal birth by vacuum under epidural anesthesia. Nagstay po sa NICU si baby ko 1 week. Private hosp.

4y trước

Thank you for your reply po. ☺️

Depende sa hospital. More or less 50k ang normal. Kung mag kaka complications ka hb or kung ano man, dagdag yun

60-80k, NSD. 100-120k, CS. Yan quote ng OB ko sa akin pero package pa yan, so may chance na mas mahal talaga :)

4y trước

I hope sa hospital ko may package din. Salamat po. 😊

1srt bby ko normal delivery 8k lying in 2 is cs 120k

4y trước

Thank you for your response po. 😊