worried

I have bleeding like merah cair today,not heavy at this morning.just now I'm check back there is no bleed anymore.it is normal ? other than rht,no abdo pain.any experience? have anyone hving bleed after sexual intercouse early pregnancy and bby was safe? #7weeks4day#

4 Các câu trả lời

slluny yg tu normal..sbb sy pon ad bleeding jugak awal2 dlu..mula tkjut gak..tp skli tu je ad tompok darah tu..mmg xg klinik pon..lepas2 pd tu ad misi tny..sblom2 ni ad bleeding x..n die ckp tu normal..for early pregnancy..slluny dlm 2 3 buln pregnant..

5y trước

slluny xsmpi shri pon..die akn bleed skli je..lpas tu xde dh..

saya baru je cek dokter.dokter ckp kntung cntik tp USIA bru DLM 5 mnggu 4hri,SBB period sya irregular so ada logik kiraan kndungan saya salah.stkt skrg mmg x de darah dah..dokter suoh scan 2 mnggu lg,n if still having bleed go to Hosp immrdiately

how many weeks are u??. pls go to see doctor if very2 early pregnancy.

5y trước

tq for ur concern

refer dr for cnfrmation