First time mom

Hi! I am a first time mom and i just found out this evening, i am in shock, can you give me an advice on what to do? Thank you!

2 Các câu trả lời

have a prenatal care by an OB. listen and follow your OB. if you have concerns and questions, dont hesitate to ask. kaya its good to have an OB na maganda mag-explain. ako, i have an OB whom i can discuss anything. para kaming friends mag-usap. hindi ako natatakot mag-ask anything or mag-inform sa kania kung may concerns regarding pregnancy journey. dahil mas maganda na aware sia sa kung anong nangyayari since once a month ang visit sa kania. you can visit an OB kahit earlier than scheduled especially of there are concerns. wag na hintayin ang next na schedule if its urgent.

2mo trước

thank you so much, i will keep that in mind

find a support system aside sa partner mo like family and few close friends. iwas na sa mabibigat na household chores, wag pagudin ang sarili at maging mindful sa mga kinakain. alamin din kung pregnancy safe yung mga skincare na ginagamit. enjoy pregnancy journey mhie. congrats ♥️

2mo trước

thank you so much, i really appreciate it♥️