Shopping

I dah 7 Bulan lebih. Ni 1st baby. Kalau nak beli barang2 keperluan baby n momy untuk delivery is it the right time to buy? Barang2 online macam tak puas beli.. So, selalu u all beli kat kedai mana ye?

25 Các câu trả lời

Saye 5 bulan dah start beli sikit2. Walaupun mcm awal, tp percaya laa nanti dah last2 still ade lagi rase tak cukup 😅

Saya beli sebulan sebelum due date.. baju beli dekat tiny button london dan barang2 sikit, yang lain beli di momshop

Sya kbykan bli on9 ja sis..skrg dah 7 bulan Tak larat dah nk jln jauh2..sya start 5 bulan dah bli brg baby..

Yaahh...sy 7bln lbh dh neli brng semua lengkp. Byk mall yg dh jual barang baby. My choice anakku brand

Saya dulu pilih yg paling dekat dengan rumah😅 depan situ je, sy beli kat kedai Anakku brand 😅

Brg on9 yg boleh dipercaya shopee. Tapi tgk review dulu.. Sy suke neli on9 sbb lg murah 😊

sy beli on9 time dah sarat sgt. x larat dh nk jalan. 5bulan aritu dh start beli skit2.

Boleh beli sikit2 nnti da msok 8 bulan da mengah sis jln pon cpt pnt

Mothercare & babyshop. Kain lembut and sejuk for newborn especially

Sya 23minggu dah beli sikit2..beli kat kedai terdekat jer.