am i pregnant?

i dah 53 hari lewat period, hari ke 48 lewat check upt negative.. but lately ni i rasa malas,kuat tidur, homesick, badan banyak angin n kadang2 perut rase senak n sakit.. tonight perut i rasa sakit sgt n pedih tp x rasa mcm nk mmbuang ke apa tp i ingt i dinner something yg agak pedas td mybe sbb itu, klau pregnant mmg x boleh mkn pedas2 kn? Adakah symptom2 ini possibilities untuk i sebenarnya pregnant? i ingat cukup 60 hari baru nk pergi check up. Apa pendapat moms semua?

1 Trả lời

terus pigi klinik je tanya doctor kenapa x dtg period..nanti dorang akan buat blood test..senang bagi u x pyh tunggu lama..

5y trước

tqsm sis.. 🙂