Period dh lewat and simptom

Hi mommies, I keliru I dh lewat haid 9 hari, sblm ni I ade check lepas lewat haid 2 hari masa tu upt negatif. Hari ni pukul 3 tengahhari check upt lagi masih negatif juga... Sblm ni, ade simptom cramps perut, sakit payudara semua tapi skrg tk de, cuma kadang kadang sakit bawah perut...adakah saya mengandung, atau cara saya salh nk check upt. Blh tk mummies share pengalaman.

2 Các câu trả lời

biasanya doc akan suggest check upt waktu awal pagi kita bgun tidur..kalau lewat 9 hari biasanya positif..tp bergantung juga pada period sis samada regular ke x..

Period saya regular tapi bulan ni aje lewat