Am I not supposed to eat durian?

I ate one and half durian today. Previously I already hantu durian so I thought it was okay to eat durian. Then I talked to some people, they said I was not supposed to eat that much durian?

4 Các câu trả lời

sy pena makan durian mse first trimester .. termakan byk sbb da lame craving .. dlm 2 bjik jgk la sy mkn .. pastu rse mcm ad heartburn pulak kat jantung 😂 pastu sy cba rehatkan diri .. sis jgn tiru mcm sy tau 😂 nk makan harusla bpada pada

Okay je mkn durian. Saya first trimester mkn durian bnyk sbb musim. Alhamdulilah semua ok. Sebenarnya nk mkn apa pun boleh, cuma berpada pada. Saya mkn nenas lgi awal trimester.

depends pda badan. sya pernh makan 4ulas - 5 ulas sehari . esok sambung makan lagi tp dlm 3ulas . air masak sya mmg minum banyak .

boleh makan sedikit jgn banyak.