Salam Jumaat & good day!

I already check pregancy test it’s positive but i have cycts about 8.5cm it’s related with the result pregancy test? ? confuse

2 Các câu trả lời

when im in 12 week doc assume i ada cyst but alhamdulillah cyst hilang dengan sendiri. now im 30 week dah. avoid makanan yang boleh menyebabkan cyst . jumpa doc ya sis 💪

5y trước

unhealthy food please avoid macam makanan bertin semua tu, please makan banyak2 sayur, protein & minum susu banyak2

Go check doctor Puan.