Hi Mommies

I ada masalah period.. Lepas i stop pil perancang period i macam tak betul sangat.. Hari ke-4 dah kering.. Dalam hari ke-6 i start bersama esoknya datang balik tapi tak banyak n warna brownish.. I perasan dah berapa bulan still macam tu.. Tiap kali bersama je esok akan keluar darah balik.. Ada sesiapa pernah jadi macam ni tak?? ?

1 Trả lời

sme kita..sy mcm sis...sy stop perancang trs...hormon nk stabil balik mkn masa..

5y trước

sy pon xpasti..dlm 5@6bln mcm tu