ada tak rasa bersalin awal?

i 35 weeks.. ada tak due date yang 5/5 jugak.. ? dr cakap maybe awal. baby i now 2.78 takut seminggu dua lepas raya bersalin.. cuba mommies comment due yang ada dekat due dekat2 dgn i or sama .. and bagitahu korang rasa akan bersalin awal ke tak?

19 Các câu trả lời

ikut pengalaman semua berbeza ank2 ank prtma girl 2010 3.2kg (normal)lahir ank kdua 2015 boy 2kg lahir 7bulan air ketuban pecah awal.(normal) lahir ank ketiga 2016 girl 3.9kg lahir 40week (normal) lahir ank ke4 boy 2018 3.2kg lahir normal skg ank no 5 32week harap2 lahir normal bjln lancar.. perut skg tidak larat mmbwh ari2 sakit nya cucuk2 apa2 pun jnji kuar sihat2

Ank sy lahir yg 1st 37w5d - 2014 = 2.7kg 2nd 31w - 2017 ( meningal dlm perut lahir normal induce) = 1.5kg 3rd baby 37w3d - 2021 = 2.6kg 4th baby 37w1d = 2022 = 2.6kg 5th ontheway 😅 due 9/5 2hb nanti 34w5d baru nak scan tgk mcm mna..😅 but yg ni pun rasa lahir lebih kurang 37w jugak😅

3mo trước

Doc x ckp pun pra matang.. sbb baby pun ok je.. lahir x pkai oxygen, semua normal berat pun normal..☺️

saya 35w. kena masuk hospital 38w sbb gdm. tp pengalaman lepas, 37w dah contraction pastu bersalin. 36w keatas dah boleh bersalin. selalunya y ada problem, doc suggest bersalin 36w keatas

Due saya 15/5 tapi dh dpt tarikh serah beranak awal 8/5 cukup kn 38w sbb ade gdm on diet .. mse ank pertama 40w bru bersalin berat 3.45kg .. harap yg kedua ne nk bersalin 37w ke atas lh

2mo trước

sekarang bape week sis? gdm tinggi x?

sy 1st bby bersalin awal..2012-29w berat 1.85kg 2nd bby 2014-39w5d berat 2.99kg 2nd ni due 21/5/24..doktor aim bersalin 38,39 cm tu..bergantung dgn keadaan kesihatan sy

sy 5/5 skrg rasa x larat sgt sllu rase mengucuk2 di ari2 kadang nk berjalan pun susah rasa mcm bersalin awal juga tp harap lepas raya sehri pun jd la😅

Duedate lebih kurang sama sy ..sy Duedate 4/5.. Baby xtrun kepala lgi ..36week ni Scan klau xtrun jugak kena czer..semnggu s lpas raya.. 😅

2mo trước

Sma sis 34 w hri tu scan bby melintang 36w nie nk scan blik hrp lh kpla bby dh trub bwah

Saya pun dah 35 weeks due 1/5.. tapi nak sngat baby kluar sbelum 40 weeks, maknya tak larat dah😭

2mo trước

saya due 9/5 harap sangat beranak seminggu/2minggu lepas raya. skrg ni nak bernafas pun susah dah rasa sempit sangat dada. tambah2 kalau perut mengeras lagi jenuh nak cari nafas. kalau baring lagi la rasa lemas😭

Sma due lh .. scan hri tu bby melintang minggu depn 36w nk tengok kpla bby dh trun bwah ke tak

Saya due date kira dgn nurse 3/5.skrg kena ikut due scan plk 24/5.xtahu nk kluar date bila..