keliru dengan due date.. .

Hi....actualy my lmp is 24th july 2019 sepatutnya due date i ikut tarikh ni 29april2020...nw currently 31 weeks..tapi masa scan kurang seminggu its shown 29 weeks...dari start mmng mcm ni..i tanya dr dia ckp u fllw due date 29 april je...baby growth ok x de masalah....tapi i risau je la....kenapa tunnuk 1 minggu kurang

1 Trả lời

Kalau tak silap lah , dalam minggu ke berapa doc akan buat scan untuk double confirmkan tarikh due ikut scan . So 29 april tu maybe tarikh due after confirm tu