cirit birit semasa kandungan 9 minggu

hye..semua....saya ingin bertanya, kandungan saya bru 9minggu..dan saya kena cirit birit adakah itu bahaya?sebab sebelum ni saya ada keguguran tahun ini pada bulan 18/4/2019 ..saya cirit birit jugak..dan sekarang saya cirit-birit jugak..saya risau.tolong sesiapa yg pernah kena cirit-birit semasa kandungan 9 minggu..boleh beri penjelasan tak..sbb masa anak first xde pulak cirit birit.terima kasih.

1 Trả lời

Gi klinik cepat2 ye sis. Jangan tunggu. Cirit boleh buat laluan baby terbukak. & tu pon sebab sis keguguran kan?. Sakit apa2 yang was2 terus refer doc ye. Pengalaman pertama kan. Jangan tunggu tau. 🥰

5y trước

Samaa