Ibu confiussss...

Hyee...sy ada persoalan..normal tak baby 3 bln mnum susu formula 3 kali sehari..stiap bncuhan 3 aun=90ml air.Sy hntr anak ke taska..Sy tgk kt taska anak sy cma mnum susu 3 kali shj dri jam 8 pg hgga 5 ptg.Semalam pn dia tdor bgn 2 kali je untuk menyusu..ni baby 1st..sy xde pengalaman..

1 Trả lời

Hai ibu.. Sepatuy baby 2-4 bulan minuman yg d cdgkn adlh sbyk 6x xsilap sy. 4 auns 120ml air. Mohon maaf klu sy tsilap. Lainla klu puan cmpur breastfeed + fm.. Boleh jd sikit. #TAPSupermoms #TAPactiveusers