VITAMIN C ATAU JUS ?

hyee Assalamuailaikum , nakk tanya mommies . vitamin atau jus apa yang sesuai dia awal pregnant ni dan seterusnya ye ? ada cadangan tak ?

2 Các câu trả lời

Jus oren, susu hl, jus delima sesuai

1y trước

terima kasih banyak banyakk

folic acid

1y trước

sye mkn apa yg kk bagi je. lain2 xperlu. kalau perlu doctor yg akn tambah. bila doctor x bagi tu mkna nya kita x perlukan pon. lagi 1, xboleh mkn sebarang supplement bila mengandung sbb kalau x sesuai bdn akan effect dkt kandungan. nak2 lagi yg x diiktiraf kt luar sana tu besepah2 dgn nama local tah pape.