Baby

Hye sy sbnr rsau bby sy bru umur 6 bln dlm 2hri ni suara dia cam serak.. Adkah ia ok sbb bby sy kuat nangis.. Adkh itu pnyebab

1 Trả lời

Hi. Kuat nangis maksud awak suara dia kuat atau dia selalu nangis. Baby dah 6 bulan sepatutnya jarang nangis. Dia akan merengek je nak susu, nak tido, atau tak selesa sakit gigi. Harus check ye kenapa baby selalu nangis, mungkin ada sebab lain. Kesian selalu nangis. Kalau rasa suara serak sebab sakit tekak harus check juga ye. Apa2 yang dirisaukan harus bawa clinic.