Due 6.5.2024

Hye .. sy 1st mom .. due saya 6.5 .. hari ney checkup 39week .. tp tiba² darah naik .. kencing kotor .. so kena rehat di klinik smpai okay .. alhamdulillah drh turun .. sapa ada pengalaman mcm ney ... Dan kata2 semangat untuk sy .. #SeriusTanya #1st_pregnacy #1stmom

3 Các câu trả lời

sama macam saya da 39 minggu terkena kencing kotor...tp sekali dua je..banyak kan minum air kosong ye sis...dan banyak kan berehat..In Sha Allah semua akan okay balik...

2mo trước

welcome sis...fikir positif je ye..jgn fikir bukan2...saya tunggu masa lahirkan anak ke 6..In Sha Allah

Tiada pengalaman. Take a good care & health. Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat

2mo trước

tq sis

Saya takde pengalaman tp sy doakan Semoga dipermudahkan urusan mommy.

2mo trước

tq sis