anak slesma dan kembung perut

hye smua,...nak tnya biasa gna kaedah apa time anak slesma and kembung perut? sbab tdak dgalakkn ambil ubat oleh nurse...

6 Các câu trả lời

Selesema ; 1. Sapu vicks pink dkt dada, blkg bdn sikit, ubun kepala sikit Kembung ; 1. Sapu yuyi @ myk telon amway pd kaki dgn kerap + betis sambil urut2, blkg bdn urut2 ( blh tgk cara urut dkt youtube ), concentrate sapu myk btl2 pd pusat anak. ♥️

5y trước

WC dear. Blh jg guna idea2 mommies lain 😉

Mungkin sis tak terfikir sebelum ni, saya pun sama. Anak dah 4 bulan baru terfikir nak cuba mayya baby cream. Alhamdulillah. Kahak dan selsema anak pun hilang sekali ikut najis.

5y trước

Thanks share sis

sapu balm kat dada sapu minyak telon kat perut n tapak kaki. kerapkan mnyusu dan tummy time mase kembung tuh. nk bg dia kentut2

Ank sy pakai mayyabby cream..ok..lendir kuar ikut najis..tidur pon lene je..mahal sikit tp xpe menjadi puas hati la..

5y trước

dmna maw order tu sis? bleh send picnya k sis?

Ank slsema. Buang hingus dia. Beli sterimar tu utk cairkan hingus lpastu beli alat utk sedut.

5y trước

Google sterimar. Sy pn ank 1st 😅.. sy beli penyedut hingus manual. Ad jual kt kedai baby.

Sterimar beli kt farmasi