tips bukaan jalan

hye semua..boleh bg tips tak untuk mudahkan bukaan jalan?last week dh 1cm tapi dh xskit,doc bg discaj dlu..ni dah nk masuk 38w..kalau boleh xmo overdue?..dah buat ketuk ketampi pun still xjalan

10 Các câu trả lời

Buat senaman naik trun bangku, but pkai bangku yg tok ddok time mndi tu...leps tu bykkn brjln2 ke tman ke, and buat jln mcm itik ke hulu ke hilir lam umh...in sha Allah cpt buka, sya dlu buat mcm tu...dlm 2-3 hri gak buat mcm tu...and bile pagi bsok bgn tido tgok dh klua spotting mcm lendir jernih and drah sikt2...and gi sepital dktr than tros sbb dh bkk 3cm 🤭🤭 sis leh try...slmat mncuba 😊👍 tpi klo xlrat stop k...

Hi..klau sya msa mau dkt due uda,sya jln2 naik turun bukit,p sikut padi...sama sya mkn 2 kacang tanduk dan keladi yg kena tanam di siring sungai...minum 2 minyak kelapa Dara yg kna jual di kedai2 ubt

Sama lah.. Sy 37 week dh 2cm..tapi tak sakit dr bgi balik.. Ni nak masok 39 week still ta bersalin lagi.. Minggu depan kena serah diri dh.. Sbb GDM on diet

4y trước

Smoga dpermudahkan sgla urusan😘😘

Kalau saya dulu jalan jalan 1 mall lepas tu turun naik tangga ... hati hati kalau penat stop

Ada try bersama dgn suami tak ? Make sure buang dalam. Kot lagi memudahkan bukaan jalan.

Berjalan je.ketuk ketampi,duduk cangkung cam nak berak gitu

Bersenam yg sesuai dgn ibu nengandung, bykkan berjalan

same la...3hari lagi tggl due..

Sma lah dgn saya

Bykkan berjalan