perut rasa bloated & keras

Hye semua normal ker kalau kadang2 rasa perit bloated and sometimes dia rasa mengeras..saya baru jer 11 minggu ni..siapa ada rasa mcm ni

5 Các câu trả lời

Sy pon rasa da lima enam hari perot keras macam masok angin tah apa la.. Sy pon 11minggu jugak. Tapi allahu petang tadi keluar tompokan darah. Pergi hospital scan.. Alhamdulillah denyutan jantung baby still nampak

5y trước

Kalau sy tiap masa tak kira pagi ke petang malam.. Kerass semacam je.. Da makan ke belum makan ke keras jugak

normal kot ,preggy kali ni sy rasa mcm tu jgk awal2 1st trim ..kdg rasa mcm awal sgt die mengeras😅

samalah. saya pregnant 11 minggu. tpi dia mengeras waktu ptg sahaja. waktu pagi or malam biasa je.

sama lah dulu2 sy pun bgtu masa 1st trimester..

Normal tu