hamil dan fibroid

Hye semua... Nak tanya la, ada x sape2 yang yg ada sejarah hamil 8minggu tp disahkan ada fibroid 7cm di rahim, 10thn menanti kehadiran cahaya mata 1st baby, gembira tidak terhingga bila hamil tp rasa sedih dan bimbang sbb ada fibroid, blh share pengalaman mumy yg ada kes seperti saya, doakan saya dan baby selamat sehingga bersalin,

1 Trả lời

Kakak sy . Sblm kahwin dia aa fibroid and dah buang . Kalau ikut doc kata maybe dia tak boleh pregnant . Tapi kuasa tuhan dia pregnant after tu . Masa checkup doc kata fibroid still ada , doc kata 50 50 takut fibroid besar besar himpit baby , tapi again kuasa tuhan fibroid tak membesar sama baby . Dia selamat pregnant cuma deliver baby premature at 33week lebih mcm tu