Jika sedang hamil 2 bulan ke atas boleh ke pergi saloon rambut?

Hye semua🙂 nak tanya, boleh ke ibu mengandung pergi ke saloon untuk buat rambut?

6 Các câu trả lời

Sy masa dpt tau mengandung 2 bulan pun sy pergi dye rambut suka hati je 😅 tp alhamdulillah skrg 6 bulan, baby pun membesar elok je. Rasanya tk salah tp kena tny brg diorg guna ada tk apa apa yg tk elok utk pregnant moms

3y trước

okey baik 🙂👍

better no awak. keratin ke rebonding ke jangan buat masa ni. kalau setakat potong n wash tu takpe lah. tp kalau melibatkan bahan2 kimia sy rasa jgn dulu.

Sy sebelum mengandung rajin buat rebonding, da mengandung bukan stkt rambut muka pun tak terurus.. Sabar jela.. Potong bole kot, rebonding jgn

3y trước

betul🤭

cuci, gunting biasa tanpa apa2 treatment okay je

3y trước

i see..okey baik tq 🙂👍

better jangan

3y trước

ohh yeke..

boleh

3y trước

oh i see..itulah plan nak pegi dah if takde pkp..tapi bile dah announce saloon buka, & kebetulan baru dapat tahu pregnant 3 ari lepas..😂dah tak tahu nak teruskan pergi saloon or not..hehe