Hamil semula lepas keguguran

Hye semua, apa ibu2 buat untuk positif kan semula diri bila hamil semula selepas keguguran? Sy gugur bulan 7 pada 6 minggu dan sekarang hamil semula 5 minggu. Sentiasa rasa takut. #firstbaby #1stimemom #advicepls

14 Các câu trả lời

saya pun pernah gugur 5 minggu tapi pregnant semula lepas sebulan. alhamdulillah sekarang anak dah nak masuk 2bulan. sentiasa positif je. jangan buat benda berat and memudaratkan mommy. jaga diri baik baik ❤️