Hamil semula lepas keguguran

Hye semua, apa ibu2 buat untuk positif kan semula diri bila hamil semula selepas keguguran? Sy gugur bulan 7 pada 6 minggu dan sekarang hamil semula 5 minggu. Sentiasa rasa takut. #firstbaby #1stimemom #advicepls

14 Các câu trả lời

Sama mcm saya. Fikir positif. Banyakkan selawat. Buka awal ye buku pink supaya nurse/doc boleh follow up. Nanti akan dapat ubat yg bersesuaian jugak. InsyaAllah kandungan akan lebih kuat.

4y trước

Saya bukak buku masa usia kandungan 8 minggu. Sebelum bukak buat scan dulu di swasta. Kalau dah ada gambar scan lebih mudah untuk nurse bukak buku.

Tahniah ye, nnti cepat2 ke kk buat buku pink sebab ada history keguguran. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻

tahniah. sama mcm sy sis. gugur 11w bulan september haritu. bulan november pregnant balik. skang kandungan dh 8w. rasa paranoid mmg ada skang ni😵

pk positif sis ..