susu

Hye. Saye dah 28 weeks.. Saye x minum susu.. X pe ke.. Sblum ni ad minum susu anmum.. Susu tu x sesuai utk sye.. Lps tu saye x minum dh smpai skrng.. Xde bahaye apa2 kn??

13 Các câu trả lời

Susu untuk kalsium baby. Baby perlu kalsium. Kalau dari dalam perut kurang kalsium nanti sampai ke besar. So cuba cari susu yg u bole minum atau cari something yg bole cukupkan kalsium baby

5y trước

Kalau minum susu anmum cirit birit je.. Bgtau dc, dc ckp jngn minum dh susu anmum.. Lps tuu dh xde selere dh nk minum susu.. Susu kotak like goodday, dutch lady mcm tu bole minum x??

kalau x boleh minum susu anmum, try minum susu lain. mcm sy nurse ckp its ok minum susu perisa sebab satu2 nya susu sy boleh minum HL strawberry..sy mkn supplement calcium jugak

Saya pn xlalu nak telan air susu. Saya beli pil kalsium susu je kat farmasi. Makan 3 kali seminggu. Alhamdulillah baby ok sihat. Sis blh topup ngn mknn sampingan lain juga

saya anak pertma dlu lnsung xmnum susu...stiap hari mnum secawan kopi...kopi kn kafein takut bby kurang zat...tp bby sy bsar dan sihat jgk...ikut org/genetik kot...

Sy sendiri smpi skrg minum susu HL sahaja yg flavor original.. Susu bancuh mmg xmasuk, lps tu ambik supplement kalsium brand obical ni doc swasta suggest

Kalau xdpt minum susu, boleh cari alternatif lain ambik supplement calcium utk pregnant mom sis.. Jgn langsung xde ambik sumber kalsium tu. 😍

Saya xminum pun. Beli jer. 🤣, Saya memang xleh telan susu Xminum susu xpew. Kena makan makanan yg berakhsiat

Jika tak boleh minum susu, ganti dgn supplement calcium. Doc advice sy mcmtu since sy xblh minum susu.

saya minum susu cmpur sekejap anmum pastu similac mom..nie nk hjg2 bersalin sy minum susu HL

Saya 7bulan dah..tak minum susu langsung, alhamdulillah doc bagitahu baby ok sihat..