Admit ward untuk masuk ubat zinc

Hye.. saya nk tanya siapa yg pernah kena masuk ward sbb hb drop.. kne masuk ubat dekat hospital.. berapa lama ye kne dduk hospital?? Kongsi pengalaman sikit sbb next week saya kne prgi hospital masuk ubat tu😅

1 Trả lời

Sehari shj xsilapnya. Sy dpt option cucuk dkt punggung, hari2 kena dtg KK smpai habis dos.

2y trước

owh.. saya dah pernah kne masukkn ubat ni mse lps brsalin 1st tu sbb hb tiba2 drop nk bngun pn pitam.. sbb tu doktor bgi 1hari masuk wad kot dia tngk history kt buku pink agaknye 😅