Prepare barang baby

Hye.. salam.. saya sekarang 20w3d, saya nak tanya, bilakah masa yang sesuai untuk sediakan barang2 keperluan baby dan ibu?

6 Các câu trả lời

Wassalam.. saya sediakan barang2 baby masa mengandung 28weeks.. barang yg penting nk bawa hospital je dulu. Sbb tak dpat nak pastikan akan bersalin awal or overdue.

sya dh 35 mnggu 3 ari pn blum sdia kn brng bby utk pegi ke hospital nnti sis.

4y trước

Pgi la sediakan tunggu apa lagi ? Nanti kelam kabut

5 bln sis bli sikit2 tak terasa sgt nanti klu dah 8bln letih mau jln.

5 dan 6 bln. Nurse kata sebaiknya 7 bln dah siap.

Bleh dh prepare sy start 5 bln dh bli sikit2

Sy bt 6bln